JEG ER SÅ LYKKELIG (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

JEG ER SÅ LYKKELIGNå er det jo kjempe lenge siden jeg har oppdater dere kjære fine lesere. Det begynner å gå opp for meg at jeg snart skal reise og det hele er bare kjempe rart. De fortalte meg at dette utvekslingsåret ville gå fort men jeg hadde ingen aning i verden at det skulle gå så fort som det har gått. Det gjør meg egentlig litt trist for snart er året mitt omme. Det hele er så rart for det er som å leve to helt forskjellige liv. Bestevenner jeg hadde i Norge har nå blitt til mennesker jeg ikke engang kjenner lengre. Og venner jeg ikke kjente her har blitt til mine bestevenner. Dette er hva et utvekslingsår gjør med deg. Man mister venner og man får seg nye, så oppdager man mennesker der hjemme som alltid har vært der for deg og fortsatt er så har du de som ikke bryr seg i det hele tatt. Men så er det jo det å finne seg selv, og det er akkurat det jeg har gjort. Jeg har forandret meg i stor grad, og jeg kan trygt si jeg liker den "nye" meg så masse bedre. Jeg er redd å forlate livet mitt her, men så er jeg også kjempe spent å komme tilbake til mitt gamle liv i Norge og se igjen alle de fantastiske menneskene som betyr virkelig alt for meg. 

I det siste har jeg vært over alt hele tiden, for tiden begynner å renne ut og det gjør meg kjempe nervøs. Jeg klarer ikke sitte i ro... Må gjøre noe hele tiden og det følest herlig! 


 • 11.05.2013 kl.13:34
  Stikker bare innom for og ønske deg en strålende dag! :)
  11.05.2013 kl.15:09
  Bra skrevet, jeg har det på akkurat samme måte! Håper virkelig jeg kan ta med meg den nye eg tilbake til Norge, for henne liker jeg mye bedre:) Kos deg og nyt siste delen av året ditt!
  11.05.2013 kl.16:34
  åå, jeg har så lyst til å ta et utvekslingsår!
  Renate
  11.05.2013 kl.18:35
  glede me som en gal t å få de heim igjen!
  Christine
  12.05.2013 kl.19:37
  Hei!

  Jeg skal på utveksling til våren, til Canada, og det er UTROLIG koselig å lese det du skriver om å være utvekslingsstudent, speiselt når du er lykkelig :)

  Jeg både gruer og gleder meg til mitt utvekslingsår, men gleder meg selvfølgelig mest. Men jeg lurer på hvordan jeg skal pakke ned mitt liv for ett år.. i en koffert... Hva i all verden tar jeg med meg!? Hva tok du med deg? Har du noen tips?

  Håper resten av oppholdet ditt blir fantastisk! :D

  Christine :)
  18.05.2013 kl.22:00
  Åh, så utrolig koselig!! Må nok dessverre si jeg er redd for at det samme skal skje meg..

  Skal også til Canada, faktisk! Men jeg lurte på et par ting, hvordan er det lurt å pakke? Ettersom jeg kun kan ha en koffert, lurer jeg veldig på hva som bør prioriteres..
  hanne kroken
  25.05.2013 kl.01:20
  åh, d ska bli såå godt å få d tilbake kjære du <3