Surprise (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

SurpriseAkkrat nå går jeg igjennom en opp og ned periode, litt sånn berg og dalbane. Jeg føler meg ikke helt bra, har heller ikke motivasjon til noen ting selv om på skolen har jeg bare stå karakterer og med venner og familie er alt bra. Det er bare noe som ikke stemmer, eller noe som bare mangler. Kanskje det er hjemlengsel som kommer igjen? Jeg vet ikke., men det er dager der jeg bare føler for å ligge her å slappe av med en bok og musikk på øret. Men så liker jeg jo disse dagene også, iblant. Bare det ikke blir for mye av dem. :-)

Jeg gikk inn på Internasjonal rommet å fikk meg den store overraskelsen av at det var et stort Norsk hengende flagg der. Jeg var nemlig deres første Norske utvekslingstudent. Noe så gøy!! I morgen det det å stå opp med et nytt stort smil rundt munnen å nyte den lille tiden jeg har igjen. 


 • Mathilde
  12.03.2013 kl.18:53
  Skal på utveksling til USA neste skoleår! Altså, reiser i august :) Vil bare si at du skriver utrolig bra og ærlig! har lest gjennom sikkert hele arkivet ditt nå, haha stalker.. men nå gleder jeg meg bare enda mer til å reise :D forsett å blogg videre!
  13.03.2013 kl.02:08
  Drit vakker blogg! Skriver ikke lenger. Fant imidlertid en bra konkurranse du burde bli med på! Er sånn du kan vinne gave kort! Kanskje du har flaks? :-D
  18.03.2013 kl.04:17
  Hallo!!! Jeg bare elsker denne siden kjempe mye! Du er så flink. Kanskje jeg skal lese denne fast? Jeg har ikke blogg, men jeg har en lenke som er veldig bra. Det er en konkurranse jeg akkurat har funnet. Du kan vinne gave kort på to tusen kroner! Delta nå du og da!!! Kanskje du har flaks!!!
  hanne kroken
  02.04.2013 kl.12:30
  <3