TRIP TO CHEMAINUS (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

TRIP TO CHEMAINUSVi har hatt tre dager fri nå på grunn av eksamener. Så vertsfar skulle til Chemainus og ville gjerne ha meg med for å vise den fine sjarmen den har. Vi dro tidlig for å få mest mulig ut av dagen. Vi stoppet på en resturang for å få i oss frokost. Det var faktisk første gangen jeg har bestilt meg frokost før, og jeg gikk skikkelig American style med vaffler, bacon og sirup! Nam nam nam. "Hvis du er ute og reiser "på Island" fra Victoria, er det verdt å ta en stopp i Chemainus for å vise murmalerier malt på sidene av mange av byens bygninger. Kvaliteten er utmerket og det er mye variasjon. Et svært vakkert sted med spennende butikker, et par fine steder å spise og rikelig avslapningsområde."

"Vi brukte en hyggelig ettermiddag å vandre på byen og se på de mest fantastiske veggmalerier. butikker og restauranter er utmerket og landskapet var nydelig. Dette er et must for de som besøker Vancouver-øya"

"Hvis du ikke har sett den murmalerier i Chemainus du har mistet en virkelig god opplevelse. Det er absolutt noe å bli sett." Les resten av anmeldelsene her. 

Denne plassen er virkelig noe for seg selv. En fantastisk søt by som jeg er så glad jeg fikk opplevd! Jeg fikk min egen guide som var vertsfaren min til å fortelle meg historien igjennom hele byen og virkelig nyte maleriene

En super dag!


  • 02.02.2013 kl.05:37
    Hei, pimpaan

    Jeg ville bare si at du har en nydelig blogg :)
    02.02.2013 kl.09:20
    Åh, koseliiig :)