UTVEKSLING: FREMTIDIG BREV TIL MEG SELV DEL 1 (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

UTVEKSLING: FREMTIDIG BREV TIL MEG SELV DEL 1I det jeg åpner postkassen i dag finner jeg et brev til meg og når jeg åpner brevet ligger det enda et lite brev i konvolutten. Fra meg! Et brev jeg skrev under forberedningshelgen i Oslo. Et brev til fremtidige meg. Det har gått et halvt år siden. Det er helt sykt hvor fort et år virkelig går!

27.05.13 Vandreheim

Kort tid og jeg har rukket å blitt kjent med så mange koselige mennesker. Mennesker som går igjennom akkurat det samme som meg akkurat nå. Jeg er så nervøs og så redd! Redd for å forlate alle, venner, mamma, pappa, resten av familien og klassen min ikke minst. Alle disse spørsmålene jeg har..Vil jeg passe inn? Vil de like meg? Hva med vertsfamilien da? Vil jeg få søsken? Store eller små? Vil vi ha de samme interessene? Likevel jeg har alle disse spørsmålene gående i hodet mitt som alle de andre rundt meg så kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg. Håper jeg får oppleve så mye på dette året. På så kort tid, som i Paris. Men vet dere hva? Uansett hva som måtte skje så tar jeg et steg om gangen. Jeg skal leve livet som det skulle vært min siste og tenke for hver gang "What if tomorrow never comes?!"Det har seg ikke sånn at jeg vil forlate mine kjære her hjemme, men jeg vet at de alle unner meg dette året. Dette er noe jeg gjør for meg selv. Tenk hvor selvstendig jeg vil bli, tenk på alle de fine båndene jeg vil få med mennesker på andre siden av jorden og tenk hvor mange fantastiske minner jeg kan få ta med meg livet ut. Håper jeg kommer til å trivest med vertsfamilien min. 

Så mange følelser en kan ha på engang, jeg er nervøs redd, spent, glad, trist, sinne og usikker. Åh gud. Så mange tanker og følelser PÅ ENGANG. Men en ting jeg må huske på er å være "open minded og si ja til alt som er lovlig. Dette er absolutt et motto jeg må ha i bakhodet og følge. 
Nå er vi alle samlet rundt en stor ring med alle de andre utvekslingstudentene fra New Zealand. Dette er vår siste dag sammen! Snart skal vi alle ut å reise på egenhånd til alle mulige retninger. Kjenner det kommer til å bli veldig trist å forlate alle disse herlige menneskene jeg har rukket å blitt kjent med på disse få dagene. Disse menneskene er slike mennesker jeg vil ha med meg resten av livet. Håper det er slike mennesker jeg vil møte på  i USA..jeg mente Canada.Det her er bare så uvandt...For det var jo USA jeg ville til. Men vet du hva? Jeg har alltid gjort det beste av hver situasjon og det er akkurat det jeg skal gjøre nå! Jeg er sikker på Canada vil bli like så bra, ikke så bedre! Det er hva man gjør det til. Det er ikke alltid ting går din vei, den veien du ønsket det skulle gå men sånn er det bare. Håper jeg lærer meg å åpne meg opp for andre nå som jeg skal befinne meg på andre siden av jorden. Oi, nå var det nettopp en jente som fikk seg en vertsfamilie i New Zealand! Å se gleden hennes var fantastisk å se. De fleste her har fått vertsfamilie allerede, med og uten barn. Så mange vertsfamilier der ute! Håper jeg kommer til å få en snart. Jeg har ikke noen store ønsker, men jeg ønsker jeg kunne fått noen søsken som var eldre enn meg. (Brødre?) men det viktigeste er å ha en familie som er god! Og da spiller det absolutt ingen rolle hva familien består av. Har de dem rette verdiene her i livet så er det ganske så likegydldig for meg. 


Den dagen dagen jeg mottar dette brevet så vil jeg minne deg på at det virkelig er i gang! Drømmen du har drømmet så lenge om å få er her. Du er i Canada, fantastiske Canada! Og den vertsfamilien du var så nervøs å ikke få har du alt fått. "Don't dream it. DO IT" og her er du! 

Nå blir INTO t-skjorter og bagger delt ut. Åh gud vi er så nær! Nær drømmen vi alle i dette rommet har. Jeg vil takke dere alle for en fantastisk fin helg, og ønsker dere alt godt. 

Dear God, make my wish come true.. 

kisses..!
 


 • 05.01.2013 kl.01:21
  Blir så glad av å lese slikt, får meg virkelig til å ønske at dette var meg! Jeg har selv søkt INTO og til Canada til høsten 2013, har blitt godkjent og skrevet kontrakt. Jeg har funnet skole og dem jobber med å finne vertsfamilie til meg. Dette har vært min store drøm i mange år, men for to dager siden ble den drømmen knust. Håper virkelig du får det kjempebra det siste halvåret du er der, det fortjener du :-)
  05.01.2013 kl.02:37
  Katrine Mariell Karlsen: Tusen takk for den fine kommentaren din! :)<3 Jeg vet ikke grunnlaget for hvorfor du ikke drar. Men jeg vil bare si om det er noen mulighet for deg å reise likevel burde du gjøre det. Absolutt a dream coming true :-)
  05.01.2013 kl.17:48
  åh, heldig!
  06.01.2013 kl.01:20
  Elsker bloggen din, Fortsett med dette :)
  07.01.2013 kl.18:03
  Elsker bloggen din, Fortsett med dette :)
  18.01.2013 kl.23:24
  Hei! Så fin blogg! Har virkelig lyst til å dra på utveksling selv, og har vært på intervju med INTO osv osv.. men så er det så avansert når man går media, synes jeg. Har så sinnsykt lyst til å dra, men da må året bli godkjent og derfor må jeg velge skolevalgene i Canada eller NZ, noe som koster sykt mye. Hvor mye dekket lånekassen for turen din? Føler ikke at det står noe særlig svar på dette noen plass egentlig...