JULEGAVER (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

JULEGAVERFikk spørsmålet hva jeg fikk til jul i år, og så klart glemte jeg å ta bilde av alt sammen..men...men. Å befinne seg på andre siden av jorden er en gave i seg selv, faktisk det å være utvekslingsstudent er en gave i seg selv. Julen 2012 var en jul jeg aldeles ikke grudde meg til, tvert imot jeg gledet meg! Jeg hadde ingen forventinger til gaver, jeg fortalte familie og venner hjemme i Norge at de aldeles trengte ikke å tenke på meg for det er kun et år jeg er borte så jeg trengte ikke noe gaver. 

Så jeg trengte kun å tenke på gaver til vertsfamilien min her i Canada. Så når det var ferdig så sier søsteren min "Vet du hva Natalie? Halv parten av gavene under treet er til deg." Og jeg ble helt overrakset, måpte faktisk. Familie jeg aldri har møtt før hadde lagt gaver til meg under treet, og plutselig kommer vertsfamilien inn døren med gaver fra Norge! Jeg ble så overrasket av det hele! For selv om jeg hadde bedd dem om å ikke gjøre det så gjorde de det likevel, og jeg kjente det var godt å kunne åpne gaver fra familie og venner hjemme i Norge på julaften også.


Vertsøsteren min laget disse buksene til meg!! Jeg har aldri møtt henne før siden hun bor i en annen provins enn oss, men så tenkte hun på meg likevel. Ååh!! ♦


Jeg kan ikke tro jeg fikk et pandora armbånd! Jeg satt der bare å måpte! Dette fikk jeg av faren til vertsøsteren min sammen med Paul McCartney biletter!!!! ♥ På armbåndet mitt hadde jeg et lite charm som stod "Sarah" gravert inn. Og på Sara's var det Natalie som var gravert inn. Noe så fint!!


Jeg og vertsøster gikk til postboksen og hun drar ut en pakke til meg og sier "It's for you" jeg ser på avsenderen og det er fra mine bestevenninner Kristina og Helene, da kunne jeg ikke la være å la tårene falle for jeg ble så overlykkelig! Å befinne seg på andre siden av jorden så er det godt å få fine bekreftelser at det er så mange som bryr seg der hjemme! Ååh. ♥ I love you guys. 

Jeg fikk masse fint fra kjente og kjære. Masse masse gaverkort som kan komme godt til nytte! Og masse fine andre ting. ♥ Det var veldig mage fine personlige gaver noe jeg setter så stor pris på. Halve bordet var det fine gaver til meg, jeg er så takknemmelig for alle gavene, men mest av alt er jeg så takknemmelig for de vennene og familien jeg har her og hjemme i Norge. Bless you all, fine mennesker.

Så fikk jeg til sammen 4000,- inn på kontoen min, som nå er borte.....Masse regninger som måtte betales.

Senere kommer et juleinnlegg om hvordan den magiske julen min var her i Canada. Jeg er så heldig og så lykkelig. 

Hvordan var julen deres? :-)


 • 28.12.2012 kl.18:03
  Så fine julegaver du fikk! :)
  28.12.2012 kl.18:07
  Wow, det var mye! men fint:)
  28.12.2012 kl.18:11
  kjempefine ting :)
  28.12.2012 kl.18:13
  fine gaver :)
  28.12.2012 kl.18:25
  Så fint! :)
  28.12.2012 kl.19:04
  Åh, så herlig! Så masse fint du fikk :D
  28.12.2012 kl.20:03
  Så masse fint! Det så utrolig koselig ut :)
  30.12.2012 kl.16:14
  Elsker bloggen din, Fortsett med dette :)