BESTE JULEGAVEN (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

BESTE JULEGAVENFikk spørsmålet: Hva var den beste gaven du fikk denne julen? Noe som ikke var vanskelig å svare på i det hele tatt. 24 Desember, dagen vi dro over til Vancouver så sier vertsfamilien min: Så, Natalie..Har du tenkt å ringe hjem?

Jeg så bare på dem og sa: Hjem? Som i Norge? Hm..jeg vet ikke..Jeg snakker jo med de ganske så regelmessig på skype...
De bryter ut og sier: Men..Natalie, hadde jeg sendt Sarah ut (vertsøsteren min) så hadde jeg satt virkelig pris på at hun ringte hjem. 
Så etter hvert bestemte jeg meg for å ringe mamma, pappa, bestefar, besetmor og Kristina. Jeg fikk svar forskjellige tider på dagen.
Først hører jeg pappa ta telefonen klokken 06.00 om morgenen og det gjør virkelig godt å bare høre stemmen hans igjen. Tårene mine klarer jeg ikke holde fra å falle, det var bare så godt. 
Etterpå ringer jeg hjem til bestemor og bestefar, klokken er no blitt 07.00 og jeg hører han sier: Ja hallo? Som han alltid gjør.  Å høre stemmen hans tar pusten fra meg..Jeg har vært her i i fire måneder og ikke snakket med han siden så det var godt å få høre stemmen hans igjen. Jeg sier "Hei..bestefar!" Han sier hallo tilbake uten å skjønne det er meg. Men gleden i stemmen hans når han skjønner det faktisk er meg, ååh det var deilig!

Så var det mamma sin turen, jeg måtte ringe henne hele 10 ganger...Opptatt dame ja.. Men hun ble helt i hundre når hun hørte det var meg. Kunne høre den store gleden i stemmen hennes.

Til slutt var det bestevenninnen min Kristina, hun tar telefonen og i det hun skjønner det er meg roper hun inn i telefonen "NEEEEI?!" Å høre henne så glad gjorde virkelig dagen min, nå kunne julen begynne for fullt! 

Råd til dere fremtidige utvekslingsstudenter. Ring hjem på julaften! Selv om du snakker med dem hverdag over facebook eller skype. Det er noe HELT annet å ringe dem, det er noe dem ikke forventer å det gjør dem virkelig glade. Og de setter så pris på det. ♥

Så mitt endelig svar er: Vertsfamilien min og gleden til familien min hjemme i Norge. 


 • 27.12.2012 kl.12:09
  Å så koselig! :D
  27.12.2012 kl.16:20
  Så koselig! :)
  hanne kroken
  27.12.2012 kl.19:33
  så koselig!! <3 fikk ikke nokka telefon fra d i :(
  29.12.2012 kl.20:41
  Elsker bloggen din, Fortsett med dette :)