SVARER På SPØRSMÅL ANGÅ UTVEKSLING (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

SVARER På SPØRSMÅL ANGÅ UTVEKSLINGHar du noen i kikkerten der borte?
Nei. Har heller ingen planer om det. 

Får du pyntet deg?
Nei.

Bruker noen hæler på skolen?
Nei. I så fall så er de ultra stygge. Altså ikke noe Norsk ungdom ville sett seg offentlig i. 

Er det mange kjekke gutter på skolen din?
Kan jeg la være å svare på det spørsmålet?.......... 

Er det mange som dater i Canada som i USA?
Altså, det er kjærestepar over alt. HELE TIDEN. Og det blir slutt sånn annen hver uke, så finner de seg noen nye . Snakket med min venninne Alma som befinner seg i Toronto hun fortalte det var akkurat det samme der og det hele gjorde henne kvalm. Noe som er til å skjønne..

Hvordan er nivået på skolen i forhold til i Norge?
Det spørs. Media fagene er enkelt siden jeg fikk basic grunnlag fra VG1. Engelsk er krevende, til og med Canadiske elever sliter... Min beste karakter hittil har vært A+ noe jeg er svært stolt av. Og min dårligeste rundt 3... Writing, er helt sykt vanskelig. Vi fordyper i skrive teknikker jeg ikke engang visste fantes! Til slutt har vi gym og det er nok så vanlig nivå vil jeg si...

Vær ærlig. Vil du anbefalt å reise med INTO til andre som skal på utveksling?
Her får dere et stort JA fra meg. Så absolutt.

Får du pakker fra Norge?
Jeg har ikke fått noen pakker enda..Men det er egentlig fordi jeg ikke vil ha noen, jeg har mer bruk for penger for å si det sånn. Og om jeg ønsker meg Norsk mat eller godteri stikker jeg bare på butikken, for der har de alt fra Norsk sjokolade til flattbrød! Jeg vet jeg er super duper heldig. Også vet jeg at det er en pakke på vei fra min søte mamma, selv om hun absolutt ikke trengte å gjøre det..

Hva med alkohol?
Ja hva med det? Jeg drikker ikke her. Har heller ikke tenkt å gjøre det. Jeg vil ikke kaste bort  165 - 175 000 kroner fordi jeg drakk. 

Nevn noe som du finner morsomt. 
Okey..hm..Jeg har alltid vært høyere enn guttene til jeg sluttet å vokse på 1.60 og de fortsatte og er nesten 2 meter nå id ag. Men guttene her..de er på samme høyde som meg. Jeg finner det...veldig morsomt. Ikke attraktivt, men morsomt. 

Hva skjer med outfit bildene?
Ja, her er greia.. Jeg har rett og slett ikke tid...Og stilen min har blitt VELDIG casual...............:(

Hva er inn?
Som i mote? Eh..Alle gutten går i caps og alle jentene går i yoga pants med sleng ved føtterne.

Får du noe besøk av familie eller venner fra Norge?
Jeg ville ikke at mamma skulle komme bort. Det ville bare blitt rart...For jeg føler jeg er to forskjellige liv her og i Norge. Hørest veldig rart ut. Men dere ville ha skjønt det om dere også befant dere på andre siden av jorden med en annen familie enn din egen. Forresten håper jeg på at Hanne kommer bort en liten tur, det hadde vært konge. Men jeg har ikke så store forventinger når flybiletten ligger på 15 000.

Var du en veldig hjemmekjær person før du reiste?
Når jeg var mindre kunne jeg ikke engang overnatte med slektninger fordi jeg fikk så hjemlengsel. Måtte ringe hjem og fortelle mamma og pappa å hente meg. Det var veldig ille. Men når jeg ble eldre tror jeg egentlig jeg vokste litt ut av det. Jeg hadde perioder jeg var så vidt hjemme. Nesten bare med venner hele tiden, så roet det seg. Tror Paris turen var det lengste jeg har vært borte fra mamma og pappa. Men det klarte jeg jo helt fint. Så ja jeg er svært hjemmekjær. men ikke så mye nå lengre.

Har du vurdert å dra hjem?
Helt ærlig, tanken har vært der. Men jeg ga ikke opp, for jeg er fortsatt her er jeg ikke? 

Kan man gå på flere sporter?
Ja, du kan gå på så mange du vil. 

Hva er favoritt godteriet ditt der?
Hm..hard one. Må være caramel apples! Best thing ever. Det er nok noe jeg kommer til å savne masse.

Føler du at du går glipp av noe?
Nei..ikke sånn egentlig. Når jeg spør familie og venner så får jeg tilbake "Du vet...det samme gamle" Så sitter jeg her og har tusen ting å fortelle dem! Føler det er mer de som går glipp av noe.

Har du blitt bedd ut på date? Hva svarte du?
Ja, twice men ganske så indireke. Jeg lo og gikk min vei. 

Kan du fortelle den kleineste kommentaren du har fått?
Siden det ble stilt rett utender date innlegget så tolker jeg det er rettet til det. Hm..Må nok være når jeg skulle kjøpe meg min nye Iphone. Plutselig bryter gutten som selger meg iphonen ut: 
Selger: I just have to tell you, you are damn gorgeous.  
Meg: Oh..thank you for that.
Selger: Ey, don't thank me, thank your parents. And I am just telling the truth... 

Har flere morsomme situasjoner, men det der var det kleineste...Takk foreldrene dine liksom..what? 

Sitter du mye alene å kjeder deg?
Nei..aldri. Når jeg er på rommet mitt alene er det fordi jeg trenger litt tid for meg selv. Og når jeg kjeder meg går jeg ned for å finne på noe med familien.

Må du kjøpe ting som tannkrem, tannbørste, shampoo, osv selv? 
Vertsfamilien min er super når det kommer til slike ting, så jeg trenger ikke betale det. Men det er ikke et krav at det skal gjøre det.

Hvor ofte ringer du hjem til familien din?
Hm..ikke ofte. Mamma ringer meg i blant for å høre hvordan jeg har det. Siden jeg er alenebarn så skjønner jeg godt at familien min tar dette veldig hardt. Noe alle sier til meg konstant. Før var det veldig ille, mamma ringte meg seriøst hver dag for å spør hvordan ting gikk. Men jeg er glad hun gjorde for ting var ikke så bra en god stund.

Din beste opplevelse?
Utvekslingsåret mitt begynte fra det øyeblikket jeg satt meg på flyet fra Molde. Og siden da har jeg mange fine opplever, så for meg å velge en er umulig. Den første må vell være når Dina banket på døren på hotel rommet mitt og jeg hopper i armene henne.  Andre må være orientation campen i Toronto, minne for livet sier jeg bare.

Hvordan er det å bo med en vertsfamilie?
Veldig veldig veldig bra. Jeg kunne ikke sett for meg noe annet. 

Hvor mange kofferter kan man ta med seg?
Det spørs jo flyselskapet man reiser med. Men fra Norge til London var det en koffert man kunne sende og en håndbagasje, det kunne jo vært en liten trillekoffert så om du vil telle den så blir det jo to. Men fra London til Canada reiste vi med et flyselskap som lot os ha to kofferter vi kunne sendte med oss. Men så hadde vi ikke noen ekstra handbagasje på grunn av flyet fra Norge. 


  • 25.12.2012 kl.00:18
    så bra svart :D jeg vil gjerne følge bloggen din, men det går ikke ann å legge deg til
    25.12.2012 kl.22:46
    Elsker bloggen din :)