GOODBYES ARE NOT FOREVER (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

GOODBYES ARE NOT FOREVERFire måneder og bestevenner ble vi. Nå er det tid for å skilles og hele meg er helt knust. Å miste mine nermeste personer her vil bli så hardt for meg, for de betyr så himla mye. Jeg skal være ærlig med dere, å ta farvel er den værste jeg vet.  

Jeg er verdens dårligeste person når det kommer til å ta farvel med noen...Så klart er det ikke for alltid, men der og da kjennes det sånn. I dag tok jeg farvel med min kjære veninne Laura. Vi satt på bussen og plutselig begynner hun å gråte og da tar tårene mine til å komme også. I morgen skal jeg ta farvel med min kjære Sara og det er jeg kjempe nervøs for. Gråter allerede nå! Hele meg er helt emosjonell akkurat nå. Jeg gruer meg bare sånn. For jeg vet det vil være lang tid før vi får sett hverandre igjen, kanskje opp til hele to år. Åh...herlighet vil ikke tenke tanken engang...Det positive er at både Sara og Laura bor i Barcelona så det blir ikke lange distansen når jeg kommer for å møte dem. Så har vi alt planer om å møtes i Paris! Vakre Paris ♥

Kan ikke tro fire måneder har gått. Vips! Bare sånn. Det får meg til å virkelig nyte hvert eneste øyeblikk for det går så fort. Vips så er det over. I will miss these moments with you guys..


  • 20.12.2012 kl.11:56
    åh:(
    25.12.2012 kl.23:58
    Elsker bloggen din :)