SVARER PÅ SPØRSMÅL ANGÅENDE UTVEKSLING (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

SVARER PÅ SPØRSMÅL ANGÅENDE UTVEKSLING
Jeg har veldig lyst til å dra, men jeg er ikke helt sikker.

- Hva er de mest positive sidene?
- Er det veldig vanskelig å passe inn?
- Er det veldig likt filmer? 

Jeg anbefaler deg å ta sjangse å reise. De mest positive sidene? Åh det er så mange. Du lærer så mye om deg selv. Jeg har aldri trodd jeg kunne være så sterk som jeg har vært her. Det er vanskelig å forklare man må nesten bare oppleve det selv! Man blir så selvstendig, du aner ikke. Man bygger minner og kontakter som en kan ha for resten av livet, lære nye skikker og tradisjoner. Jeg kan kanskje lage et innlegg!

Vanskelig å passe inn? Det er egentig veldig opp og ned. Det spør hvordan du er og hvor du kommer. Selv har jeg følt det har vært litt vanskelig, men det har vært siden ting gikk veldig dårlig med meg for en stund. Men nå føler jeg det går veldig bra. Alle er så fasinert på det Norske, haha. 

Likt som i filmene? 
Ja og nei. Det er svært likt film egentlig. Bare ikke bli skuffet, for alt er ikke likt. Bare slike små ting. Kantine, gulebusser, speaker, kassetv med skole news, overpyntede hus osv.


Hvor i Canada er du, hva heter byen?
Jeg bor i regionen BC (British Columbia). Og befinner meg rett ved siden av Vancouver, på en plass som heter Vancouver Island.  


Kan du legge ut litt flere bilder fra hverdagen din, sånn litt rundt om kring der du bor og på skolen, slik at vi kan se hvordan det ser ut i Canada :) ? 
Kan prøve på det. Er bare at det er så masse som skjer for tiden, men ja jeg skal prøve.  


Er du fornøyd med vertsfamilien din?
De jeg bor med er vertsfamilie nr 2. Men ja, jeg er svært fornøyd. Jeg er lykkelig.


Hvilke sporter er mest populære i canada? Har de for eksempel svømmelag på skolen din? 
Det er helt klart hockey, Hallo, Canada, Hockey. De er helt gale etter det, eller Amerikansk fotball. Og på skolen min har så mange ulike sporter å velge mellom, tror de har alt. Vet ikke navnet på halv parten en gang. 

Kan du skrive ned tips til andre utvekslingsstudenter om hvordan vi bør forberede oss?
Det kan jeg nok gjøre i et senere innlegg. Men psykisk så absolutt. 

Hva skrev du i brevet til vertsfamiliene?
Jeg skrev et veldig veldig veldig langt brev. Jeg var veldig personlig noe som er veldig viktig. For det lille brevet er det eneste lille inntrykket vertsfamilien får av deg. Og da er det viktig å være personlig, åpen og ærlig. For hvem vil vell komme i en heilt motsatt familie på grunn av mikset informasjon?

Kan du filme litt?
Klart jeg kan! Har alt en liten JB film på lur. haha. 


Hvordan er temperaturen i canada? Du går ganske mye i shorts. Kan det ikke bli veldig kaldt i canada?
Seriøst, jeg visste INGENTING om Canada før jeg dro. Alt jeg visste var at det ville bli piss kaldt her nede. Så kofferten min var full av ullsokker, ullgensere, devold and you name it. Stor feil. STOR FEIL. Dro fra pisskalde Norge til Toronto der var det 30 grader og her stod jeg i Toronto med ullklær....................Det resulterte med at jeg måtte kjøpe meg masse sommerklær. Så fløy jeg videre til BC (der jeg bor) og det er faktisk Canadas varmeste plass som ligger på samme kyst som California. Her blir det sjeldent under minus, igjen. Her sitter jeg med ullsokker. Men ja, Canada generelt kaldt. Noen plasser er det til og med isbjørner og 40-50 minus. Ikke dra dit. Men i går snødde det for første gang så det kan bli litt sånn små kaldt!

Elsker at du blogger mye<3
Tusen takk for det, vamer ♥ 

Hei, jeg selv har bodd i Canada 8 år av hele mitt liv og jeg er 15 forresten, akkurat nå bor jeg i Norge. Da jeg kom til Canada var det selvfølgelig vanskelig men du blir vandt til det til slutt. Sommer av 2013 skal jeg flytte tilbake til Toronto forresten, men denne gangen skal jeg alene og da skal jeg bo der til jeg er ferdig med utdanningen. Jeg selv er veldig glad for å ha fått denne muligheten, er ikke alle som har fått. Hverdag gleder jeg meg å komme til bloggen din å finne noe nytt om hvordan du har det og selveste Canada, Takk for at du deler året ditt med meg og andre :D
For en herlig kommentar, tusen takk for den. Tusen takk for det er slike søte personer som deg der ute! Lykke til med å flytte tilbake til Canada, landet så fantastisk! Og Toronto? Din heldiggris. xoxo. 


Hvorfor valgte du Canada?

Jeg kan lage et innleget om det. For det er en LANG historie. Haha. 


  • Marie johanne
    17.12.2012 kl.21:02
    SÅ kjekt du svarte på spørsmålene! Digger bloggen og så kjekt å følge deg! :)
    25.12.2012 kl.21:24
    Elsker bloggen din :)