THE BEATLES: DREAM COME TRUE (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

THE BEATLES: DREAM COME TRUEJeg har vokst opp med the Beatles på øret og kan sangene og ut! Vet ikke om jeg engang klarer å bestemme meg for en favorittsang, men kan ærlig innrømme jeg elsker Here comes the sun, bringer frem de fantastiske minnene! Vertsøsteren min spurte meg "Så er du noen fan av Paul McCartney eller?" Jeg svarte henne med at jeg ver tidenes Beatles fan og det hadde vært drømmen å sett han live, men bilettene er jo sky høye så håpet var ganske så langt nede. Han er jo det nermeste jeg kan komme The Beatles i dag. 

Dagen etterpå vekker hun meg opp midt på natten å sier "Natalie!!! Pappa har kanskje biletter til konserten" Jeg visste ikke helt hva det skulle bety. Det var sent, jeg var trøtt og reaksjonen min var ikke helt der den skulle være. Men jeg var jo kjempe glad for å høre det! Men jeg ville ikke ha håpet for høyt oppe om jeg skulle bli skuffet om han ikke hadde dem.

Dagen etterpå tar jeg meg frokost og setter meg i sofaen ilag med resten av familien. Og søsteren min sier super chill "Så vi skal til Vancouver(stor byen) neste søndag." Jeg reagerer veldig sent og bare nikker i det jeg tar en bit i smørbrødet mitt. Hun fortsetter å sier "Fordi vi har biletter til Paul McCartney!!!" Reaksjonen min husker jeg så vidt, men jeg ble helt satt ut. Visste ikke om jeg skulle gråte eller hva jeg skulle gjøre av meg. Jeg holder meg for munnen og roper mot henne "OH MY GOD" det var for godt til å være sant. Jeg ble så satt ut. Klip meg i armen liksom, han er jo så stor. Tidenes idol, tidenes stjerne, han var med i The Beatles!! HAN KJENTE JOHN LENNON, min helt.


Har telt ned dagene siden jeg fikk vite det, og nå er det bare to dager igjen! Herregud. Kan det ikke bare bli søndag?! 

Fikk høre at meste parten av bilettene er allerede utsolgt så hvordan fikk vi tak i dem? Faren hennes var på en auksjon der man må by høyeste pris for å få dem og han vant auksjonen! Han fikk fire biletter og en stor leilighet midt i byen for hele to dager. Hva prisen var ville han ikke fortelle oss, men ryktene sier at dem kostet flesk.

Jeg er så giret at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre av meg. Det har ikke gått helt opp for meg enda, men på fergen over til Vancouver vil det nok gå opp for meg, håper jeg. Herregud. Herregud. Herregud.


  • hanne kroken
    24.11.2012 kl.18:40
    fy du e heldig. <3