FAMILE BYTTE: I DAG SKJER DET (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

FAMILE BYTTE: I DAG SKJER DETHar en stor klump i halsen og en nervepirrende følelse i magen. Til frokost fikk jeg bare i meg en liten yogurt og en halv pære. Dette er ikke likt meg. Jeg er bare så nerøvøs for dette. Bytte familie bare etter tre måneder? Hvem hadde trodd det...Ikke jeg iallefall. Hadde et stort håp i begynnelsen av året om at jeg kunne være en av de heldige som hadde den samme vertsfamilien ut året. Men sånn gikk det ikke. 

Jeg skal på skolen i dag, ikke at jeg har så lyst. Fikk til og med valget å være hjemme, men avslo det. Tror egentlig jeg trenger litt tid med vennene mine også, ikke bare alene som jeg var i går. Det er så mange tanker som bare surrer rundt i hodet mitt akkurat nå. Er som jeg skal til å kaste opp hvert eneste øyeblikk eller krympe meg sammen for å gråte. 

Jeg var forberedt på at det ville bli hardt,  men så hardt? Jeg var absolutt ikke klar for dette. Så kommer alle disse tusen spørsmålene "Gjør jeg det riktige?" Og hvem kan svare meg på det enn meg selv. Meg selv, så her er jeg, på andre siden av verden på egenhånd og tar mine egne valg jeg virkelig må stå for. Ingen vei tilbake...

Hjerte mitt banker så fort, og hendene mine skjelver. Det jeg gruer meg til er å ta tingene mine inn i bilen og vinke farvel til vertsfamilien min. Jeg tårer opp allerede.. Har til og med skrevet disse søte brevene til dem. Der forteller jeg hvor mye de faktisk betyr for meg, hvor mye jeg vil savne dem og hvor mye jeg har lært av dem. De er tross alt de nermeste jeg har her. Og snart skal jeg reise om 9 timer, 15 minutter og 38 sekunder. Jeg kan ikke si annet enn at jeg gruer meg sånn til dette. KAN IKKE TRO DETTE VIRKELIG SKJER, I DAG!!! 


 • 16.11.2012 kl.17:54
  Hvorfor bytter du da?
  16.11.2012 kl.18:30
  Hvorfor bytter du, egentlig.. Om jeg får spøre? :p
  Elisabeth
  17.11.2012 kl.00:13
  Kan du sette i gang en spørsmålsrunde?:) har så mange spørsmååål
  17.11.2012 kl.02:46
  Vet at vi ikke har snakket så mye i det siste, but am always gonna be there for u, no matter what. Fra den dagen du fortalte meg at du slet har jeg visst at jeg alltid kommer til å være der for deg om du trenger det, og håper du vet det og.
  Alexandra
  18.11.2012 kl.13:15
  Hvorfor måtte du bytte da? :/