BYTTE VERTSFAMILIE (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

BYTTE VERTSFAMILIEJeg går igjennom en helt del ting akkurat nå. Ikke vet jeg om jeg faktisk gjør det rette men nå er det sagt og gjort. Ingen vei tilbake. Jeg skal bytte vertsfamilie i morgen, områdsrepresentanten min kommer for å hente meg i morgen etter skolen. Hele meg skjelver som en liten hundevalp. Hendene mine har vært sånn non-stop i hele dag og hodet mitt holder på å eksplodere. Jeg har ikke grått så mye noen sinne. Men hva annet forventer man når jeg skal til å forlate tidenes beste vertsfamilie? Jeg kommer til å savne dem. Fordi jeg har tatt valget å bytte vertsfamilie så betyr det aldeles ikke at jeg ikke bryr meg om dem, for det gjør jeg. I love them to death. De er de nermeste menneskene jeg har her. Og fortsatt etter jeg flytter hus og familie så vil jeg fortsatt holde kontakt med dem. For jeg er fortsatt en del av familien deres. Jeg er så stolt av meg selv for å klare å fullføre dette selv om det er noe av det hardeste jeg måtte ha gjort i livet mitt. Å vite at jeg har familie, venner OG vertsfamilie som støtter meg what so ever og vil kun det beste for meg er noe av det kjæreste jeg kan ha. Her borte har jeg virkelig fått vite hva familie egentlig betyr. Å gi slipp på meg selv om det gjør dem vondt, men at de kun vil mitt aller beste. Jeg kunne ikke bedt for en bedre vertsfamilie. 

Men så har det seg sånn at jeg skal flytte ut. Kofferten er alt pakket og restene av baggene står klare for morgen dagen. Disse dagene har vært så harde, hardeste dagene jeg har gått igjennom, hånden på hjerte.

I det jeg pakket kofferten satt jeg å snakket først med mamma så min aller bestevenninne Kristina som sitter i Norge. Med trøstende ord i det tårene mine rann ned kinnet så lukker jeg kofferten min og sier til henne. "Jeg som trodde jeg ikke skulle gjøre dette før om 1 år..." og jeg bryter sammen i tårer.

 

 

 

Jeg gruer meg til morgen dagen. 


 • 16.11.2012 kl.09:32
  Er du noe spesiell grunn til at du bytter? Men hvertfall så må du ha lykke til å en fin dag videre :-)
  16.11.2012 kl.10:22
  Lykke til!
  16.11.2012 kl.10:25
  jeg fant nettopp bloggen din, og jeg må bare si at jeg er helt forelsket i den allerede.
  16.11.2012 kl.11:24
  Elsker bloggen din:) men hvorfor skal du bytte vertsfamilie om du er så glade i dem??
  16.11.2012 kl.14:33
  åh, jeg skjønner at det er vanskelig! Men jeg er helt sikker på at du kommer til å trives med den nye familien også :)
  16.11.2012 kl.19:43
  Masse lykke til med den nye familien!! Tør jeg spørre hvorfor du bytter siden det høres ut som du hadde det bra der? Skal du bytte skole ellerno?
  hanne kroken
  17.11.2012 kl.14:27
  <3
  Cathrine
  20.11.2012 kl.14:11
  hvorfor bytte dersom du elsker dem så mye?