BESØKTE SIDNEY I DAG (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

BESØKTE SIDNEY I DAGVertsfar og vertsmor skulle dra til en juleevent for å lage mat (siden de har sin egen mat forretning) så dro jeg med meg jentene for å se byen Sidney. I det vi kjørte imot skiltet Welcome to Sidney sier vertsfar "Vær forberedt jenter, dette er ikke Sidney i Australia hvor man kan gå på operaen. Dette er Sidney i BC, her er det...ja...her er det..De har iallefall en fin strand da" 

De har slike eventer to ganger før jul som de kaller first chance and the last chance. Det var veldig likt syltemartnan, noe vi har der jeg bor. Her kommer det folk fra fjernt og nært for å vise frem hva de har laget og selge det. Mange flotte julegaver man kan få ut av å ta seg en dagstur dit! Fikk skikkelig julestemning av det hele og det gikk opp for meg at det er kun 50 dager igjen til jul! (49 for dere i Norge, men siden de feirer jul den 25 her så er det 50.)

Vi måtte opp klokken 7, for å dra klokken 8 og være der 9 for det hele startet 10. Så det ble lite frokost på oss, så når vi kom dit satte vertsfar og versmor i gang å laget litt mat til oss den lille halvtimen de før det hele braket løst. Vi ble servert fritters (som er min vertsfar hemmelige oppskrift, som er svært populær her) egg og hjemmelaget pølse! Det var en fantastisk god start på dagen. 

Alle gikk rundt å snakket om maten til familien min, hvert eneste hjørne vi gikk satt det noen og spiste av den eller snakket om den. Siden Kanadiere er så utadvendte så snakker de jo med tilfeldige hele tiden.

Det var en familie på 5 som satt å spiste av maten på et bord inne i hallen der alt foregikk.
Tilfeldig dame: Åh, er ikke maten deres fantastisk?
Mammaen i familien:  Ja, wow. Første gangen jeg har smakt den men det blir absolutt ikke den siste. 
Tilfeldig dame: Ja ikke sant, de er helt fantastiske. Og maten de lager er helt organisk og naturlig, de lager alt fra grunnen av og kokken (som er vertsfar) han er orginalt fra Beliga og lager den mest utsøke maten noensinne!!

Og moren gikk flere runder for å ta seg mat. For den er rett og slett helt utsøkt. På bilde var det bare frokost gjett hvor fantastisk lunchen er!

Gikk også på do og der gikk damene rundt å snakket om hvor god maten var, og venninne mine sa "Oh wow, alle snakker om familien din Natalie!" Syns det hele er døds koselig! 

Dette var den ultra fine inngangen til hallen, se hvor fint de har pyntet! Fikk sånn julestemning allerede de få skrittene innen for døren. 

Her var det noen jenter som solgte bildene sine, en søt julegave å gi til noen. 

Sånn så hallen ut, men dette var bare den ene delen. En fin plass å være på en søndag. 

Så gikk jeg forbi denne snodige boden og en mann popper ut og sier "De er ikke såpe det er fudge! Her ta en smakebit!" Og jeg ble totalt forelsket, seriøst. Jeg har aldri smakt noe lignende og bedre. Det var helt fantastisk, ord kan så vidt beskrive det. Man kan ikke kjøpe lykke, men det der var nerme nok! Han hadde fått 5 stjerner for herligheten og det var vell fortjent. 

Han hadde til og med et søtt skilt!

Her holdt han på å fikse til en gratis fudge til meg!!!!! Åh, han var tidenes søte. Når jeg fortalte han jeg var fra Norge da var det sikkert noe innvendig som smeltet, haha. 

Se på denne herligheten, åh!!!! Absolutt verdt å dra på en slik event, jeg og jentene mine hadde det fantastisk. Sånn for å oppdatere dere der hjemme, alt er super dupert og jeg er svært opptatt fortiden. Er så vidt hjemme og er hele tiden å farter! Så mamma, ikke få panikk om jeg ikke har svart på dine siste meldinger. Alt er bra, jeg har det bra. Er bare svært opptatt for tiden. 


  • 05.11.2012 kl.13:12
    åå utrolig fine bilder:D
    05.11.2012 kl.20:57
    Vi bor i Belgia midlertidig. Hvilken by er versfaren din i fra?