VARULVER ER IKKE EN MYTE (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

VARULVER ER IKKE EN MYTEJeg tuller ikke, varulver er ikke en myte. Kom til Canada så skal dere få se. - Okei, kanskje vell internt med meg og bestevenninnen min.  For på ungdomsskolen var det alltid den ene gutter som gikk i shorts 24/7, 366 dager i året. Vi var alltid like sjokkert i det han dukket opp i short på regn dager og snø dager! Dager der vi alle gikk rundt i digre parkaser stod han der med shorts og en t-skjorte. Han må være varmbloding året rundt. Han fikk deretter kallenavnet varulven. 

Men her i Canada, hallo. Her er alle slik som han. Alle, ALLE går rundt i shorts og t-skjorte HELE TIDEN. Jeg skjønner det bare ikke, er nesten ikke akseptabelt med parkas her uten at noen skal stirre deg i senk. Jeg er oppvokst i kalde Norge, men på kalde dager har vi på oss godt med klær. Her derimot, nei. Her møter de opp med kjoler og shorts. 


I dag tidlig var temperaturen på nesten 0, og her møter alle opp i tynne sommer klær, barmage and you name it. HVORFOR CANADA, HVORFOR?! :( Vi har dager kaldere enn Norge med vind! Og her står jeg med en dongrijakke og sier jeg fryser da får jeg tilbake "What, but you are Norwegian?" Ja, men her i Norge kler vi på oss. Vi står ikke å fryser av oss rompeballene!!

Høst for meg er når jeg kan dra på meg et stort skjerf rundt halsen, pakke bort sommer klærne og ta frem de varme vinter klærne for å forberede meg for vinteren som skal til å komme. Sitte inne med en varm kopp sjokolademelk med krem og mamarshmallows. Fremfor peisen og lese en god bok! Slike dager er fine. 

Står å venter på bussen og det står en gutte gjeng fremfor meg, de alle står der med hendene stappet nedi lommene på buksene og den ene fyren sier til resten "Det er kaldt i dag!" Hele han er dekket av gåsehud og han står der og prøver kjempe hardt for å ikke skjelve. I armkroken hans står han med vinterjakka si. Og kompisene hans sier bare "Eh..det er ikke så ille"  

De kan umulig være vant til dette, dette må helt klart være en trend som er oppe å går. Så lite klær som mulig, 1-2-3 go.

En dag jeg kom på skolen med et super digert skjerf rundt halsen, og en tykk genser med starbucks i hånden og holdt på å fryse av meg alt som kunne frysest. Så sier jeg til venninnen min "Hvordan i alle dager kan man la være å ha på seg en jakke i dette kalde været?!" Jeg snur meg ut og der står det en fyr UTE i shorts og t-skjorte og bare chiller. HVA I ALLE DAGER, FÅ PÅ DEG KLÆR GUTT. Hadde man sett noe slikt i Norge ville en eller annen slengt en kommentar som "Det der er personer som skriker etter oppmerksomhet. Det er så kaldt ute og der står de bare i en tynn topp" Som oftes fjortiser som er ute å går. 

Hører også at dette er en trend på vinteren. Her går de i shorts og kjoler til og med på vinteren, uten noe leggins under. Skjønner det fortsatt er høst men dager den solen ikke engang stikker frem og det regner og vinden blåser for fullt. Nei, ikke akseptabelt.

 

Welcome to Canada. brrrrrh. 


 • 26.10.2012 kl.17:04
  Bra skrevet! Men hvem har laget designet ditt? Det er så fint! Spesiellt bakgrunnen!
  26.10.2012 kl.17:04
  Hehe ille
  26.10.2012 kl.19:56
  BENDIKbendikBENDIKbendikBENDIKbendikBENDIKbendikBENDIKbendikBEDNIKbendiiiiiiickBENDIIIIIIICKbendiiiiickBENDIIIIICK
  26.10.2012 kl.19:57
  BENDIK BENDIK BEN-DIK BENDIK BENDIK BEN-DIK

  haha du skreiv 366 daga i året!!!
  26.10.2012 kl.20:01
  Det er skuddår dette året.
  27.10.2012 kl.20:20
  Haha, hadde frøsset ihjel jeg :)
  28.10.2012 kl.00:15
  scenedreame: Jeg gjør det alt!