PARIS ER SÅ VAKKERT NÅR DET REGNER (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

PARIS ER SÅ VAKKERT NÅR DET REGNEROg ryktene sier det skal vare helt frem til Mars. Y.e.s. Nei. Her i Canada er ikke regnet fint i det hele tatt, det er bare trist som regnet i Norge. Det minner meg faktisk om regnet i Norge på en prikk. I timen i dag spurte læreren min meg: "Natalie? Hvordan liker du regnet her i Canda?"
Det eneste jeg kunne tenke på var regnet i Paris hvor nydelig det var. Alt er nydelig med Paris, men regnet det er noe for seg. Når jeg tenker tilbake på det så tenker jeg tilbake på de to øyeblikkene det plutselig begynte å regne. 

Jeg og venninne mine skulle tilbake etter en sen kveld ute i byen. Plutselig begynner det å høll regne. Så vi springer for å finne ly, til vi finner tak så stopper vi opp og bare ser rundt oss hvor vakkert det egentlig er. Og alle tre står der og bare smiler, for det var litt av et syn! Andre gangen var vi på middagselskap med Michael's nermeste venner. Vi var rundt 20 stykker i en flott leilighet fem minutter fra Eiffel Tårnet. Se for den store fine leiligheten midt i Paris(!!)  I det vi skal forlate selskapet så tar jeg på meg mine skyhøye røde hæler og drar på meg kåpen over skuldrene for så å ta han i hånden for å rusle gatelangs i vakre fantastiske nydelige Paris til bilen. Plutselig begynner det å høll regne. Har ikke sett så mye regn før, det kom ut av ingenting. Fra en skyfri stjerne himmel til piss regn! Han begynner å gå fortere for regnet er han så vandt til og dette var bare helt grusomt tenker han. Jeg drar han tilbake og sier "ta deg tid for å se hvor vakkert det egentlig er" vi ser eiffel tårnet lyse opp rett fremfor oss i det han legger hånden rundt meg og vi bare blir stående i regnet for å virkelig nyte det. Jeg savner Paris mer enn noen sinne. Opplever du ikke regnet i Paris går du virkelig glipp av noe. 


 • Marie
  16.10.2012 kl.15:34
  Heei! Jeg heter Marie Johanne. Sendte deg mail også, men jeg er litt utålmodig.. Men hvordan er Canada? Siden om 2 år vil jeg også dra på utvekseling, og det står mellom Usa og Canada. Jeg har vært i Canada før, og elsket det! Så lurer jeg på hvilket land du synes jeg bør velge? hva liker du med Canada? hvorfor?

  Og hvor i Bc er du?

  <3
  hanne kroken
  17.10.2012 kl.01:00
  åh, nokka av d fineste i har sett! <3 i'll take you back there some day <3
  22.10.2012 kl.02:44
  hanne kroken: <3