FÅ SEG VENNER PÅ UTVEKSLING (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

FÅ SEG VENNER PÅ UTVEKSLINGHar fått mange spørsmål hvordan det går med venne fronten. Før jeg dro fikk jeg mange meldinger der det stod "du som er så utadvendt vil nok ha null problemer med å få venner!" Men jeg må ærlig innrømme det har vært hardt og at det fortsatt er hardt. Se for deg du har 30 andre utvekslingsstudenter på skolen din, du er ikke den første nye utveksslingstudenten siden de får 30 nye hvert år. Det hjelper nok litt på at jeg er Norsk, men utennom det ikke så mye. Har venner som er all over the world og de er de første utvekslingsstudentene de har hatt, tenk den opplevelsen!  

Så sier de andre utvekslingsstudentene "det må nok være enkelt for deg siden du har søsken som går på skolen" her er tingen, jeg henger ikke med de på skolen. Rett og slett fordi jeg ikke vil virke klengete og fordi jeg vil være selvstendig. Jeg vil finne mine egne venner, min egen gjeng å henge med. Om vi blir hengde i samme gjeng blir det litt små kleint føler jeg. Dette er min mening, kan hende det er andre som faktisk vil ha samme venner som vertssøskene og henger seg på dem hele tiden. Hadde jeg hatt en utvekslingsstudent ville jeg ikke at studenten hang etter meg over alt. Så er det jo selve opplevelsen å være på egenhånd også. 

Allerede har jeg fått mange bekjentskaper, har mange som smiler og sier hei til meg i gangene, eller spør meg ut for lunch.  Men når det kommer til nære venner, ikke så mye av det. For det er vanskelig, det tar tid og bygge seg et godt og solid vennskap. Vedder på jeg vil møte sååå mange mennesker dette året og på slutten av året så vil jeg finne ut hvem som er ekte og hvem som ikke er det. Men sånn er det over alt. 

Husket første skoledag på vgs, jeg gikk inn døren og bare nei. Vedder på hver enkelt av oss tenkte akkurat det samme. Vi virket så forskjellige, rart å få samlet så mange forskjellige personligheter i en klasse. Men på slutten av året så lærte vi å bli kjent med hverandre og bedre gjeng må du lete lenge etter! Jeg savner dem hverdag og tenker på dem hverdag! Hvergang jeg får en melding fra en av de kjenner jeg at tårene bare presser som bare det. 


Det har seg sånn at jeg har forskjellige å henge med under lunch break, men nå i det siste har jeg møtt en jente som jeg har fått ganske god kontakt med. Vi er ofte med hverandre i skoletid og etter skoletid. Hun er litt av en søtnos! Skal faktisk sove over med henne søndag-mandag (thanks giving) Og jeg har fått låne speilreflekskameraet henne siden mitt er på reperasjon som betyr flere bilder på bloggen!! I starten trodde jeg at vi var så forskjellige, vi hadde så forskjellige interesser men nå som jeg har lært å kjenne henne så fant jeg ut at vi aldeles ikke var så forskjellige som jeg først trodde! Har allerede følt jeg har vokst masse, jeg dømmer ikke folk så lett lengre, jeg har lært å kjenne og akseptere. Dette allerede på over en måned tenk hvor mye jeg vil vokse på et år!  

Jeg har lovet meg selv å være åpent, ta initiativ, takke ja til en hver mulighet, og til slutt det aller viktigeste være meg selv helt og fullt! Bedre kan jeg ikke vær. 
 • 06.10.2012 kl.18:03
  åh, herlige deg!
  06.10.2012 kl.21:48
  Håpe du blir skikkelig kjent med fleire etterkvart :)
  07.10.2012 kl.07:10
  May: :D
  07.10.2012 kl.07:10
  theresekristina: Takk for det, det gjør jeg også :)