RIFFLANDIA FESTIVAL VAR TIDENES BESTE OPPLEVELSE (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

RIFFLANDIA FESTIVAL VAR TIDENES BESTE OPPLEVELSEVertsfamilien min elsker musikkfestivaler like mye som jeg gjør. Så sist helg tilbringe vi 4 dager på Rifflanda festivalen i Victoria. Sykeste opplevelsen NOENSINNE. Det er tidenes opplevelse som vil sitte i meg for alltid. Det var, helt...UBESKRIVELIG. For meg å skrive dette er så vanskelig, for det å beskrive dette med ord, åh..gud så vanskelig det er. Dette var noe som måtte opplevest. Men siden dere ikke var der skal jeg oppsummere min fantastiske helg!  

Hadde aldri hørt om artistene som skulle dit, men det var store artister både fra UK, Amerika og Canada! Hadde aldri trodd at helgen skulle bli så bra som den ble, oh god!! 

Fredag:
Vi ble plukket opp tidlig fra skolen for å dra på festivalen, vi slengte fra oss bagasje og alt hos kusinen min som har den feteste bobilen noen sinne. Den var svær og så fantastisk fin både sett fra utsiden og innsiden! 

Når vi kom frem var det allerede masse mennesker der og alt da skjønte jeg at denne helgen skulle bli fantastisk! Fredagen var fantastisk, artistene var fantastisk og showet de laget. Såg Flaming lips live, og de var så sinnsyke! WOW. Det var det som satte inntrykk. 

 MACKLEMORE AND RYAN LEWIS var forresten dødsbra!! Fikk tatt borti dem begge to, oooh gooood. #starstruck much.  

Og etter bildene og dømme, JA, DET VAR SÅ FANTASTISK BRA!!! Beste opplevelsen jeg noensinne. Unner dere alle til å få en slik festivalopplevelse en gang i livet. For det der, DET DER VAR KANON BRA. FY SØRE SÅ BRA. Flaming lips var det bandet festivalen brukte alle sine penger på til all grunn for de var helt fantastiske. Åh!!! 

Lørdag:
Fikk en god natt søvn og ladet godt opp til en ny dag! Masse gøy hente den dagen! Skal fortelle dere en liten artig historie som hente. Here it goes! Står ved scene kantet og knipser noen bilder alene, så kommer denne mannen bort til meg og sier "How your day?" Jeg var ganske opptatt med kameraet så jeg bøyde ikke hodet bort fra kameraet og svarer med "Well I am having the time of my life and how about yourself?" Vi snakker ilag i kanskje 15 minutter før jeg legger merke til at jeg står å snakker med en fyr i slutten av 20 årene. Canadiskemennesker er så hyggelige. Snakker med randoms. Åh, got to love Canada liksom. 

Så går jeg bort til sikkerhetsvaktene. For ja, jeg ble veldig gode venner med dem alle sammen, iallefall den ene fyren som het John. Han var som en stor koselig kosebamse. Han hadde tilbringt så og si nesten hele livet sitt i millitæret og vært verden over så nå som han var i 40 årene ville han kun ta på seg lettere ting som å være sikkerhetsvakt. Han var tidenes koseligeste noen sinne. Anyway, nå hoppet jeg litt ut av historien.

Jeg gikk bort til John og han sier "Do you know who you was talking to right now?" Jeg så bare tilbake på Kevin (fyren het Kevin) og jeg bare "No?" Han svarer meg med at han er scene manegeren og om jeg var snill så kunne han få meg backstage. Vi begge bare lo av det, for det var jo bare en tull.

Så står vi på fremste rad når Sloan kommer på scenen. (Et veldig kjent band) Så kommer han bort til meg og sier "Do you want to go backstage?" Og jeg blir så målløs, KØDDER DU MED MEG?! Javisst vil jeg backstage. Og han bare "security guards lift her up" så jeg springer imot scenen og alle menneskene rundt meg var så grønn av sjalusi. I det kom jeg på halvveis at jeg hadde glemt av min kusinene som står på fremsterad alene, så jeg spør "can I bring one of my friends?" Han ser på meg ganske grublende, han tenkte nok nei, men nikket og ga meg klarsignal. Jeg fikk vaktene til å løfte henne også over gjerdet og vi begge så hele konserten backstage! Var vanskelig å komme seg tilbake for det var så mange mennesker som var i kø for å få autografen deres!!! Sykeste opplevelsen noensinne. 

THE JEZABELS var forresten som forventet. Sick bra. 


Så kom  ZERBIN og introduserte seg personlig for oss og ga oss autografene deres. Wow. #starstruck. De var så fantastisk bra live og det at de har nettopp flyttet til Victoria som er nært meg, wæææh!!! Søndag:
ÅH SØNDAG!!! Søndag var desidert den aller beste dagen når det kommer til opplevelser!!! Hele helgen fikk vi sitte på VIP - radene. Det var altså setene fremfor gjerdet der alle andre stod. Når det kom til de profesjonelle fotografene så fikk de kun sitte der i 10 minutter så måtte de bak gjerdet, men vi derimot fikk sitte der så mye vi ville fordi jeg kjente Kevin (scene sjefen) og sikkerhetsvaktene. Så var det også der kjendisene satt. 

Så var det GRAND ANALOG  på scenen, som var så rått! De kastet ut bananer til publikum, var døds fett!!!  
Har ikke ord hvor fantastisk god stemning de lagde og alle menneske som var der. Etter konserten fikk vi små snakket med dem men så forsvant de til byen og kom tilbake noen timer etter. Vokalisten i bandet(han med hatten) så meg på fremsterad og vinket til meg, så gikk han å satt seg vedsiden av meg og bare "Hey, you have like the best view of them all!" Og det var så damn true også! Så kom det bort mange fotografer som ville ha et bilde av han og meg (faktisk) så kom Jorden bort, en veldig kjent fotograf her som ville ta et bilde av oss i polaroid format. (jeg kjente Jordan litt fra før for vi begge satt å snakket sammen tidligere, han hadde tatt alle festivalbildene, sykt dyktig fyr) Etter han fikk fremkalt bildene så sier han til meg "I will keep this forever, because it's a memorie of us" Søteste fyren noen sinne. Rett før han skulle ta bildet så fikk han lånesolbrillene mine og jeg hatten hans. Sykt kult ass. 

Noen timer etterpå så kom broren hans som var DJ og tommisten og satt seg ved siden av meg. Fortsatt masse fotografer der, siden de var ganske så kjente artiser her i Canada som fløy helt fra Toronto til Victoria for å holde en konsert på 45 minutter!


I bakgrunnen kan man se en linselus av en profesjonell fotograf. Legg merke til ordet profesjonell, hahaha love it! I hånden hans har han forresten en Iphone 5. JA. 

MC YOGI så kom han!! Og jeg var så starstruck siden jeg har sett han over alt i plakter og magasiner, det var så fett. Så får vi tilbudet om å være med han på scenen på den sangen han har sin største hit med: GIVE LOVE. Tidenes fineste sang! Og jeg holdt på svime av. Jeg ble så overlykkelig. 


Han og Rob, wow. Det var så god stemning! Publikum samlet seg opp med familiene sine og bare stor koste seg med den herlige stemmen hans!!

Her var vi på scenen, i skyggen kan dere se flere hender i været. For stemningen var så fantastisk og på det andre bildet så gir vi han en give me five!! Oh yeah!! Når han introduserte oss sa han "Are everyone ready to dance?! SAY HELLO TO MY THREE HOMIES, COME UP ON STACE GUYS" Det var så sykt kult!! 

Etter konserten kom Rob og vinket til meg så går han bort til meg og sier "What's your name again?" Og han introduserer seg for meg, og vi blir å snakke lenge sammen før han signerer meg med en tusj han brukte hele 10 minutter å finne frem backstage. I det han skulle til å skrive på meg sier jeg "Please, write a heart" og han sier "I have already done that" med det fineste smilet jeg noen gang har sett. Åh, dåner. 


Han signerte meg med I love Norway på en super kreativ måte. Digger han. Og han ga meg super mange søte bamseklemmer. Love it. Så her er det syke, han står å signerer autografer men snur seg imot meg og snakker med meg samtidig så gir han meg SOLBRILLENE SINE. Å herregud. Da døde jeg nesten. Jeg har de fortsatt, oh jises. På det siste bildet så har han litt problemer med solen sin JEG HAR SOLBRILLENE. Åh gosh. 

Så står jeg og MC Yogi og snakker for en stund til han bryter ut:

MC YOGI: Du burde absolutt bli en sanger. 
Meg: What?! Hæ?! Det har jeg aldri hørt før?!
MC YOGI: Stemmer din er bare så sterk.
Meg: Virkelig?
MC YOGI: Hver gang du snakker er det som noen trommer i ørene mine. Det er så sterkt og så vakkert. 

Jeg ble så målløs at jeg holdt på å svime av, og han avslutter med å si "Du burde absolutt prøve det ut" Åååh, marry me!! Noe av det fineste noen noensinne har sagt til meg. Forresten, goklumpen i gul i midten er min fantastiske livvakt John! Love him. 

Avslutter dette sinnsyke lange innlegget til venner og familie med et bilde av min lille familie her nede. Detter er min vakre søster til venstre Bella og kusinen min. ♥ 

Having a really, really, really good time!!!!


Wææææh, glemte å fortelle at Grand Analog skrev på tavlen min og la meg til som venn på Facebook!!! Wæææh da ble jeg starstruck altså, fotografene ble så starstruck at de tørte så vidt å gå bort for å spør om å ta et portrett bilde av dem. SÅ LEGGER DE MEG TIL SOM VENN. Du skulle sett alle på skolen min dagen etterpå, de alle lyste grønn av sjalusi. Mihihi. 


  • 25.12.2012 kl.02:22
    Åherregud, det hørtest SINNSJUKT kjekt ut! :o ÅÅÅ, EG OG VIL! No skal eg i alle fall høre alle dei gruppene du har nevnt i innlegget! :-D