ER DET MULIG (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

ER DET MULIGSå skulle ha min første virkelige time (dette var 3 skoledag, men alle de andre 3 dagene har vi bare fått informasjon gitt til oss) So this was it, virkelig! Dette var min FØRSTE time in High School in CANADA. Dette var stort. Kjente sommerfulger i magen og nerver som bare det. Så jeg sliter med å finne klasserommet, tross alt 2000 elever på skolen min så det er en hel del klasserom der. Jeg sprang rundt over alt med timeplanen i hånden, sekken på ryggen og et skolekart i hånden. Seriøst, det var ikke så teit som det hørest ut... Kart i hånden liksom, hvem gjør sånt? Jo jeg. 

Til slutt fant jeg klasserommet, innviklet greier. Først måtte jeg opp trappene, igjennom den laaange gangen for så inn på et klasserom så inn på ett klasserom i ett klasserom. Igjen, hvem har det sånn? Klasserom inni et klasserom. Forvirrende. Men ja.

Jeg satt med sammen med en random gutt for så å følge med i timen. Jeg fikk utlevert lekser og bøker på mitt navn. Så er det kun en halv time igjen av timen og Mrs - ett eller annet bestemmer seg for å ta navn opprop for det er det de alltid gjør i slutten av en time. Her går hun igjennom 30 navn og jeg er ikke på listen. Hm...ja det var noe rart med den liste. Grad 10 bøker og lekser liksom? Hm..Skjønner det ikke. Jo helt til navn oppropet som jeg snakket om tidligere. AHA NÅ SKJØNNER JEG. Jeg er i feil klasserom! Så jeg springer ut av klassen og inn i den riktige klassen, jeg ser ingen lærer ved en pult så jeg møter blikket til en av mine venninner og sier "faen faen faen faen" for nå hadde jeg virkelig dretet på leggen som vi sier på godt Norsk. Tydeligvis hadde jeg ikke bare kommet forsent, jeg hadde forstyrret klassen i samme slengen for frøkenen satt i vinduskarmen hun! Igjen, hvem gjør sånt? Okei nå skal jeg slutte med det. But you all got my point right? Frøkenen var så hyggelig og forståelsesfull at dette var min første time, bygget var stort og vanskelig for meg å finne frem. Så jeg var unnskyldt for denne gang. Åh...nå fikk jeg pustet lett ut. Etter skolen skal jeg hoppe på bussen og snur meg imot vertsbroren min som er omrignet av vennene sine som jeg satt i klasserom med. Passe pinlig. Min første time. Ja. What an experience! Etterpå lo bare alle av meg, for bare jeg kan gjøre noe sånt. Nei faktisk så var det faktisk ganske vanlig å gå feil, men ikke sitte der i en time og tro du er i riktig. 


  • 08.09.2012 kl.09:07
    haha, oida! bra du kom til rett plass til slutt da :D
    08.09.2012 kl.12:59
    Hahaha, off! Bra du endelig kom til rette då :)