EN TING JEG BARE MÅ FÅ SETT (Utveksling: Natalie i Canada 2012-2013)
Forside Add meg Om meg Kontakt Vær oppdatert Follow me

EN TING JEG BARE MÅ FÅ SETTDagen i dag var fantastisk, kan ikke tro jeg vi har fått sett Niagara falls! Det har alltid vært på den må gjøre listen min før jeg dør. Og i dag fikk jeg se den fantastiske fossen, det var rett og slett nydelig. I det vi stod helt ved kanten på vei mot fossen og kjente vannet plaske inn på båten i det jeg og Alma roper ut det vi kan at vi er i Canada! En helt fantastisk følelse. Har ikke helt gått opp for meg at vi er i Canda enda, har fortsatt den ferie følelsen men den vil nok komme. 

Vi har gått så mye frem og tilbake, spist mye god mat og mye dårlig mat. Var i  en super harry by der det var støy fra alle kanter, var som at det var om å gjøre å ha høyest musikk for å dra kunder! Mye gøy har vi da hatt! Er så sliten nå, vi har gått så mye og det at jeg går å tenker på så mye gjør ikke ting bedre. Så jeg avslutter dette innlegget med noen bilder. Det var finere enn forventet. Det var bare helt fantastisk.


 • 31.08.2012 kl.05:10
  WOW!! Det må ha vært litt av en opplevelse å være ved den fossen der ja :=))) Gid hadde det vært meg :=))) Kos deg masse videre der i Canada :=))
  31.08.2012 kl.08:22
  så fine bilder!!

  kos deg masse videre!
  31.08.2012 kl.09:05
  nå ble jeg misunnelig! helt nydelig.